Termes i condicions d’ús i mètode de pagament per a una pàgina web en compliment de les normatives espanyoles:

1. Acceptació dels termes i condicions:En accedir i utilitzar el nostre lloc web, accepteu els següents termes i condicions. Si no esteu d’acord amb algun d’ells, us recomanem que no utilitzeu els nostres serveis.

2. Propietat intel·lectual:Tot el contingut present en aquest lloc web, incloent-hi textos, imatges, gràfics, logotips, vídeos i qualsevol altre material, està protegit per drets d’autor i propietat intel·lectual. No està permès copiar, distribuir, modificar o utilitzar cap contingut sense el nostre consentiment exprés per escrit.

3. Ús del lloc web: En utilitzar el nostre lloc web, us comprometeu a fer-ho de manera responsable i respectuosa. No està permès realitzar accions que puguin danyar la integritat del lloc, interferir amb el seu funcionament normal o comprometre’n la seguretat.

4. Informació personal: En realitzar una compra a través del nostre lloc web, caldrà que proporcioneu certa informació personal, incloent-hi el vostre nom, adreça d’enviament i dades de pagament. Ens comprometem a protegir les vostres dades personals de conformitat amb la normativa de protecció de dades espanyola i el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).

5. Mètode de pagament: Oferim diferents mètodes de pagament per facilitar les vostres compres. En seleccionar un mètode de pagament, accepteu complir amb els termes i condicions establerts pel proveïdor de serveis de pagament. Nosaltres no emmagatzemem ni tenim accés a les vostres dades de pagament, ja que tota la transacció es realitza a través d’un proveïdor extern segur que compleix amb les normatives de seguretat i protecció de dades.

6. Preus i càrrecs:Tots els preus dels productes o serveis que es mostren al nostre lloc web estan en euros i són exclusius d’impostos i càrrecs addicionals, llevat que s’indiqui el contrari. Ens reservem el dret de canviar els preus en qualsevol moment d’acord amb la normativa aplicable.

7. Cancel·lacions i devolucions:La nostra política de cancel·lacions i devolucions es troba detallada en una secció específica del nostre lloc web. Us recomanem revisar aquesta secció per conèixer els procediments i les condicions corresponents, en compliment de la legislació espanyola de protecció al consumidor.

8. Limitació de responsabilitat:No ens fem responsables de cap dany directe, indirecte, incidental o consecutiu que pugui sorgir de l’ús del nostre lloc web, incloent-hi qualsevol problema relacionat amb el mètode de pagament o l’entrega dels productes, en la mesura que ho permeti la legislació espanyola.

9. Legislació aplicable i jurisdicció: Aquests termes i condicions es regiran i interpretaran d’acord amb la legislació espanyola. Qualsevol disputa que sorgeixi en relació amb aquests termes i condicions estarà sotmesa a la jurisdicció exclusiva dels tribunals espanyols.

10. Modificacions dels termes i condicions: Ens reservem el dret de modificar aquests termes i condicions en qualsevol moment. Qualsevol canvi serà efectiu des del moment de la seva publicació al lloc web. Us recomanem revisar regularment els termes i condicions per estar al corrent de qualsevol actualització.