Política de privacitat

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la legislació nacional de desenvolupament del mateix, l’USUARI, pel fet de remetre les seves dades de caràcter personal a través de correu electrònic o omplint qualsevol formulari d’aquest PORTAL, consent a BONZA PILATES S.L. el seu tractament conforme a la present política de protecció de dades.

Les dades passaran a formar part dels fitxers de BONZA PILATES S.L. per atendre les sol·licituds que realitzi l’USUARI i, si s’escau, l’enviament de comunicacions informatives sobre les seves diverses activitats (convocatòries a esdeveniments, canvis legislatius, nous serveis, ofertes de formació, etc.).

L’USUARI podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació mitjançant escrit a: BONZA PILATES S.L., AVENIDA SOFÍA, 3 – 08870 SITGES.

D’acord amb el que disposa la normativa aplicable de protecció de dades de caràcter personal, s’informa l’USUARI de següent:

Responsable de tractament

BONZA PILATES S.L.

CIF: B-13766068

Domicili Social: AVENIDA SOFÍA, 3 – 08870 SITGES (España).

Contacte de Protecció de Dades: CLARA ALBERTÍ o OLGA CASTELLS – info@bonzapilates.es

Finalitat del tractament de les dades personals

Les dades personals aportades a través del lloc web seran incorporades a registres de tractament titularitat de BONZA PILATES S.L. amb les següents finalitats:

 • Gestionar els usuaris del lloc web i, si s’escau, l’activació i administració de l’alta com a usuari.
 • Prestar els serveis inclosos al lloc web i/o facilitar la informació sol·licitada, ja sigui via web, per correu electrònic o per telèfon. Els correus electrònics podran reportar una confirmació de la seva recepció i lectura.
 • Gestionar la relació contractual o comercial establerta entre BONZA PILATES S.L. i els seus clients i usuaris.
 • En aquells casos en què l’usuari ho consenti expressament, remetre comunicacions publicitàries i informació comercial, per diferents mitjans (correus electrònics, SMS…), sobre BONZA PILATES S.L. o tercers (sempre a través de BONZA PILATES S.L., com a conseqüència dels seus convenis de col·laboració amb els mateixos), sobre les seves activitats, productes, serveis, ofertes, concursos, promocions especials, així com documentació de diversa naturalesa que pugui resultar d’interès o utilitat per a l’usuari, relacionats amb els sectors d’activitat de l’empresa.


De la mateixa manera, en cada procés on l’usuari faciliti les seves dades personals se l’informarà del caràcter obligatori o facultatiu de la seva complimentació, i de les conseqüències de no subministrar-les.

Dades personals

Amb ocasió de la seva relació amb nosaltres es poden tractar les següents categories de dades personals:

 • Dades identificatives (inclosa signatura, imatge, DNI, correu electrònic…)
 • Característiques personals i circumstàncies socials
 • Dades transaccionals (pagaments, ingressos, transferències, càrrecs)

 

Les dades poden provenir del propi interessat o, si escau, del seu representant legal.

En el cas que les dades personals aportades pertanyin a un tercer, l’usuari garanteix que ha informat a aquest tercer d’aquesta Política de Privadesa i ha obtingut la seva autorització per facilitar les seves dades a BONZA PILATES S.L. amb les finalitats assenyalades. Igualment, garanteix que les dades aportades són exactes i actualitzades, sent responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar-se com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Termini de conservació de les dades personals

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació contractual, no se sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat i no hagin de suprimir-se per ser necessàries per al compliment d’una obligació legal o per a la formulació, exercici i defensa de reclamacions.

Si l’usuari revoca el seu consentiment o exerceix els drets de cancel·lació o supressió, les seves dades personals es conservaran bloquejades a disposició de l’Administració de Justícia durant els terminis establerts legalment per atendre a les possibles responsabilitats nascudes del tractament de les mateixes.

Legitimació pel tractament de les dades personals

BONZA PILATES S.L. es troba legitimada per dur a terme el tractament de les dades personals en base a que:

 • L’usuari ha aportat les seves dades personals per a relacions precontractuals o contractuals.
 • L’usuari ha prestat el seu consentiment informat per a l’enviament de comunicacions comercials, per a la instal·lació de sistemes de seguiment que informen sobre hàbits de navegació segons la Política de Cookies, o per a l’enviament d’informació requerida a través de formularis de contacte.
 • Existeixen obligacions legals que requereixen del tractament de les dades personals, d’acord amb els serveis prestats.

Cessions i destinataris de les dades personals

Totes les cessions que a continuació s’indiquen són necessàries per al compliment de les finalitats assenyalades anteriorment, o bé es duen a terme en compliment d’una obligació legal. Les dades personals podran ser cedides a:

 • Les Administracions Públiques i l’Administració de Justícia.
 • Els proveïdors de serveis informàtics, inclosos serveis de “computació en el núvol”.

 

Drets dels interessats

Els usuaris poden exercir davant BONZA PILATES S.L. els drets d’accés, rectificació o supressió, limitació del seu tractament, oposició, portabilitat i a no prendre decisions individuals automatitzades. Així mateix, podran revocar el seu consentiment en cas que l’hagin atorgat per a alguna finalitat específica, podent modificar les seves preferències en tot moment.

 

S’informa a l’Usuari que pot dirigir qualsevol tipus de reclamació en matèria de protecció de dades personals a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades www.agpd.es, Autoritat de Control de l’Estat espanyol.

A SITGES, a 31-05-2023

Política de galetes

Una galeta és un fitxer informàtic inofensiu que s’emmagatzema al vostre navegador i als fitxers temporals del vostre equip quan visiteu qualsevol pàgina web. Serveix, entre altres coses, perquè la web sigui capaç de recordar la vostra visita anterior quan torneu a navegar per la mateixa. Les galetes solen emmagatzemar informació tècnica (navegador, entorn, etc.), preferències personals, personalització, estadístiques, enllaços a xarxes socials, etc. L’objectiu és adaptar el contingut al vostre perfil i necessitats.

Una galeta no és un virus, ni és un troyà, ni obre finestres emergents (pop-up), ni emmagatzema dades de caràcter personal (DNI, comptes bancàries, etc.), ni realitza tasques d’espionatge informàtic. A més, les galetes no us identifiquen personalment, sinó que identifiquen la conjunció navegador-sistema operatiu amb la qual accediu a la web. Cada navegador pot suportar galetes diferents i emmagatzemar informació diferent en funció de la seva configuració.

El navegador és el programari encarregat de processar les galetes, emmagatzemar-les i, si s’escau, esborrar-les o evitar-ne la instal·lació. En conseqüència, aquesta web no pot garantir el correcte processament de les galetes per part del programari utilitzat per accedir-hi.

Podeu eliminar, i fins i tot bloquejar completament o per domini, les galetes que emmagatzema el vostre navegador. Recordeu que aquest bloqueig pot provocar efectes no desitjats com la impossibilitat d’accedir a àrees privades del web, compartir informació a través de xarxes socials, comentar notícies o fins i tot no poder realitzar compres per internet al no poder accedir satisfactòriament al carro de la compra.

Aquesta web no es fa responsable de les polítiques de privadesa de tercers amb els quals comparteix informació a través de la mateixa o els seus botons socials, com ara els proveïdors de xarxes socials (Facebook, Twitter, etc.). En cas de dubtes sobre aquesta política de privadesa, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Galetes utilitzades

Aquest lloc web utilitza les següents galetes pròpies:

Galetes de sessió: Tenen com a finalitat evitar el correu brossa i garantir que qui interactua amb el web és un humà i no un robot.

Galetes d’usuari: Tenen com a finalitat permetre l’accés al web a través d’un nom d’usuari i contrasenya, recordant les vostres preferències.

 

Aquest lloc web utilitza les següents galetes de tercers:

Galetes analítiques: Tenen com a finalitat poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i les visites a aquest web. Aquestes galetes són propietat de Google i per a qualsevol acció sobre les mateixes caldrà posar-se en contacte amb aquesta empresa. Google té subscrits acords de Safe Harbor perquè les dades, tot i que puguin estar emmagatzemades en servidors fora de la Unió Europea, siguin tractades conforme a la normativa comunitària de protecció de dades.

Xarxes socials: Les xarxes socials utilitzen galetes pròpies per compartir el contingut i els proveïdors de vídeo com YouTube fan ús de galetes per permetre la visualització dels mateixos.


Desactivació o eliminació de galetes

Podeu desactivar les galetes a les preferències de navegació del vostre navegador en qualsevol moment. A continuació, us facilitem, de manera genèrica i tenint en compte que pot variar en funció de la versió instal·lada, els llocs més habituals on podeu trobar la configuració de galetes en els navegadors més populars:

 • Internet Explorer: Eines -> Opcions d’Internet -> Privadesa -> Configuració.

 

 • Mozilla Firefox: Eines -> Opcions -> Privadesa -> Històric -> Configuració Personalitzada.

 

 • Google Chrome: Configuració -> Mostra opcions avançades -> Privadesa -> Configuració de contingut.

 

 • Opera: Configuració -> Opcions -> Avançat -> Galetes.

 

 • Safari: Preferències -> Seguretat. 


Així mateix, us recordem que molts dels navegadors existents actualment permeten el mode de navegació privada, que esborra les galetes i l’historial de navegació una vegada tanqueu el navegador. Poseu-vos en contacte amb el vostre proveïdor de programari per obtenir més informació.