Política de cancel·lació de les Classes:

A la nostra pàgina web, oferim serveis de classes i entenem que poden sorgir circumstàncies imprevistes que requereixin la cancel·lació d’una classe. A continuació, es detalla la nostra política de cancel·lacions i devolucions:

1. Cancel·lació sense penalització: Si desitges cancel·lar una classe, pots fer-ho fins a 24 hores abans de l’inici de la mateixa sense incórrer en cap penalització. En aquest cas, no se’t descomptarà el crèdit o la classe cancel·lada.

2. Cancel·lació dins de les 24 hores: Si cancel·les una classe dins de les 24 hores prèvies a l’inici de la mateixa, es considerarà com una classe realitzada i no es realitzarà cap reemborsament. Aquesta política es deu al fet que, dins de les 24 hores, pot ser difícil trobar un substitut per a aquesta classe i garantir un ús adequat dels recursos disponibles.

3. Procés de cancel·lació: Pots cancel·lar una classe de forma senzilla a través del teu compte al nostre portal de client.

4. Canvis en la reserva: Si desitges fer canvis a la teva reserva, com canviar la data o l’hora d’una classe, pots fer-ho al teu portal.

5. Classes cancel·lades per nosaltres: En casos excepcionals, ens reservem el dret de cancel·lar una classe per raons imprevistes o fora del nostre control, com problemes tècnics o absència de l’instructor.

6. Excepcions: Podem considerar excepcions a aquesta política de cancel·lacions i devolucions en circumstàncies especials, com situacions d’emergència o malaltia. Et recomanem que ens contactis tan aviat com sigui possible per analitzar el teu cas i buscar una solució adequada.

7. Contacte: Per a qualsevol consulta, cancel·lació o sol·licitud relacionada amb les nostres classes, pots posar-te en contacte amb el nostre equip d’atenció al client a través dels canals proporcionats a la nostra pàgina web.

Política de Cancel·lacions i Devolucions de les Subscripcions:

Al nostre lloc web, oferim serveis de classes i subscripcions. A continuació, detallarem la nostra política de cancel·lacions i devolucions:

1. Cancel·lació de subscripció: Si vols cancel·lar la teva subscripció, pots fer-ho fins a una setmana abans de la data de renovació automàtica. En aquest cas, la teva subscripció no es renovarà automàticament i no es realitzaran càrrecs addicionals. Pots donar-te de baixa de forma senzilla a través del teu compte al nostre portal de client.

2. Renovació automàtica: Si no cancel·les la teva subscripció fins a una setmana abans de la data de renovació automàtica, la teva subscripció es renovarà automàticament per al proper període. Tingues en compte que la renovació automàtica implica el cobrament corresponent al nou període de subscripció.

3. Sense permanències ni costos addicionals: En la nostra política, no hi ha compromisos de permanència ni costos addicionals per donar-se de baixa o tornar a donar-se d’alta en la subscripció. Pots cancel·lar la teva subscripció en qualsevol moment abans de la data de renovació i no hi haurà càrrecs addicionals ni penalitzacions.

4. Procés de cancel·lació de subscripció: Per cancel·lar la teva subscripció, simplement accedeix al teu compte al nostre portal de client i busca l’opció de cancel·lació de subscripció. Segueix els passos indicats per completar el procés de cancel·lació. Et recomanem que ho facis amb prou antelació per evitar la renovació automàtica.

5. Contacte: Si tens alguna pregunta o necessites assistència per cancel·lar la teva subscripció, pots posar-te en contacte amb el nostre equip d’atenció al client a través dels canals proporcionats al nostre lloc web. Estarem encantats d’ajudar-te en el procés de cancel·lació.