Els nostres horaris

Coneix amb més detall el nostre horari. A Bonza estem obertes tots
els dies de la setmana, de Dilluns a Dissabte, perquè puguis gaudir de
tot el pilates reformer que vulguis.

Si ja ets sòcia, accedeix a la teva àrea socia (al menú “Àrea Sòcia”) per entrar al teu portal i reservar una classe i/o fer els canvis que vulguis. Las classes es poden reservar amb 1 setmana d’antelació i cancelar fins a 12h abans del inici.

No ets sòcia? Accedeix a “tarifes” per escollir la teva tarifa abans de reservar la teva classe. Un cop hagis triat la tarifa, seràs sòcia i podràs accedir al teu portal i reservar les classes que vulguis.

 

Per reservar una classe solta (només una sessió), pots fer-ho directament des del link “HO VULL!” a l’apartat de Tarifes (al menú de la web).

 

 

Les nostres classes de Pilates Reformer a

BONZA

Coneix amb més detall les nostres classes. Apostem per una varietat d'estils
potenciant sempre l'essència del pilates reformer. Oferim classes de Cardio, Full
Body, Stretch, i altres modalitats dissenyades per adaptar-se a tots els nivells.

Stretch

Vine a gaudir d’una classe d’estiraments i a alliberar l’estrès mentre experimentes els beneficis del Pilates Reformer. Stretch en l’alineació correcta, activació muscular i atenció a la respiració, milloraràs flexibilitat, força i postura. A més, es fomenta la concentració i la connexió ment-cos. Apta per a tots els nivells, no te la perdis!

Cardio

La nostra classe de Cardio Reformer és enèrgica, divertida i dissenyada per a maximitzar resultats al ritme de la música. Millora la teva mobilitat i força mentre cremes calories. Es recomana tenir experiència prèvia en classes de reformer. Gaudeix d’una divertida sessió de cardio per a enfortir el teu cos! Per assistir aquesta classe  és necessària experiència prèvia en altres classes de Pilates Reformer.

Full Body

La nostra classe de Full Body és un entrenament complet centrat en exercicis essencials del Pilates Reformer. Treballa i activa tots els teus músculs amb resistència ajustable. Aquesta classe és perfecta per a aquells que vulguin enfortir i tonificar tot el seu cos de manera equilibrada i efectiva. Aptes per a tots els nivells. Descobreix els beneficis del Reformer en aquesta classe!

Fundamentals

La nostra classe  Fundamentals és perfecta en qualsevol moment, especialment per a principiants en Pilates. Es una classe necessària per aprofundir la técnica Pilates. Ens centrem en l’alineació, la respiració i l’activació muscular. Instructors experts t’orientaran amb modificacions personalitzades. Enforteix el teu cos, millora la postura i flexibilitat. Dóna els primers passos cap a una vida saludable i equilibrada en aquesta classe!

Powerhouse

El “powerhouse” al Pilates és el conjunt de músculs abdominals profunds, esquena baixa i glutis que proporcionen estabilitat i suport a tot el cos. Això és el que treballem en aquesta classe aprofitant l’ús i la resistència dels muelles per potenciar la creació muscular i aconseguir major fortalesa. Puja els teus límits i redefineix el teu entrenament. Experiència prèvia en altres classes de Pilates Reformer és necessària.