EL NOSTRE ESPAI

Vine a Bonza i gaudeix del nostre acollidor estudi de pilates al cor de Sitges. Cada detall de les nostres instal·lacions ha estat cuidadosament seleccionat per oferir-te una experiència única. Vine a experimentar l’essència de BONZA, a sentir-te millor i connectar amb tu mateixa. T’ho mereixes

LES NOSTRES FUNDADORES

Benvingudes!

A Bonza, som dues sòcies fundadores, Clara i Olga, apassionades del benestar i l’empoderament personal.

Ens vam conèixer en un moment crucial de les nostres vides, quan buscàvem una forma de combinar les nostres habilitats i passions i aquell “vull més” de la vida. Vam decidir unir-nos amb el propòsit de crear un espai on les persones puguin trobar equilibri en cos i ment, i descobrir el seu potencial màxim.

Olga, aporta un profund coneixement de la ment i el cos. La seva passió és contagiosa, igual que les seves ganes de traslladar els valors i beneficis del pilates a les nostres clientes. Olga va començar com a alumna de pilates fa més de 10 anys i aviat va començar a formar-se com a instructora, acumulant des d’aleshores una gran experiència en Pilates Reformer. Actualment, continua formant-se en l’àmbit de la Biomecànica aplicada al pilates. La seva dedicació és una font constant d’inspiració per a Bonza i les nostres clientes.

Clara és una ment emprenedora i creativa. La seva cerca constant de benestar la va portar a descobrir el pilates, convertint-lo en una part fonamental de la seva vida. Ha viscut en diferents parts del món, i va ser a Tailàndia i Austràlia on es va enamorar del reformer. Bonza representa la culminació dels seus coneixements en negocis fusionats amb la seva passió pel cuidat de la ment i el cos.

Totes dues venim del món dels negocis i ens uneix la passió pel pilates i el yoga. Juntes, fusionem les nostres forces i passions per donar vida a Bonza, un espai on el benestar és el protagonista. El nostre objectiu és oferir un lloc acollidor i enriquidor, on puguis trobar un respir de l’enrenou diari i nodrir el teu cos, ment i esperit.

Gràcies per visitar-nos, i benvingudes a Bonza!

LA NOSTRA MARCA

¿Què és Bonza?


Bonza és una paraula australiana que significa excel·lent, meravellosa, sorprenent i increïble. Per a nosaltres, és fonamental transmetre aquesta energia al nostre estudi, perquè et sentis bé i gaudeixis al màxim de les nostres classes amb els nostres reformers, instructors, la música i cada detall que et faci viure l’experiència Bonza.

A més, aspirem a crear una comunitat de dones poderoses, on cada una descobreixi la seva força interior i es recolzi mútuament en el camí cap al benestar. Volem que, quan surtis, ja tinguis ganes de tornar i continuar cuidant del teu benestar en el nostre acollidor espai.

A Bonza, ens esforcem per oferir-te una experiència extraordinària i un ambient que et faci sentir única. Uneix-te a la nostra comunitat i descobreix el poder de sentir-te Bonza en cada moment!