bonza wellness

CUIDA'T AMB NOSALTRES

A Bonza també oferim tractaments i massatges personalitzats amb la especialista Silvia Alfaras, reflexòloga, facialista i naturòpata especialitzada en la salut de la dona. Tots els serveis es realitzen exclusivament amb cita prèvia. Per concertar una cita, pots posar-te en contacte amb ella directament al telèfon +34 677 56 26 91.

Silvia, va començar la seva carrera professional com a dissenyadora d’interiors, però fa uns anys, la vida la va conduir cap al fascinant món del cura del cos i la salut. Des de llavors, ha invertit el seu temps en formar-se en diverses tècniques manuals i naturals, convertint la reflexologia facial, manual i podal, així com innovadores tècniques facials com Gua Sha, Kansas i Cupping, en els pilars fonamentals dels seus tractaments.

A més, té formació en aromateràpia, Flors de Bach, quiromassatge, craneopuntura de Yamamoto, drenatge limfàtic i venda neuromuscular… que li permeten oferir un enfocament holístic i complet per abordar les necessitats individuals de cada pacient.